DANSARAH'S NEWS

PANDEMÒNIUM FM 

EXAMENS RAD 

El pasado 10 de Noviembre nuestras alumnas de Intermediate y Interm. Foundation trás ,ucho esfuerzo y dedicación tuvieron el examen de la Royal Academy of Dance en Barcelona.

ESCUELA DE VÍCTOR ULLATE 2019

La setmana del 22 al 26 de Juliol vam escapar-nos a Madrid a l'Escola del gran Víctor Ullate per a realitzar un curs d'estiu extraordinari. Va resultar ser una gran setmana d'aprenentatge, companyerisme i vivències inoblidables. Vam anar a aprendre ballet i contemporani dels millors com Jacob Hernández, Mirlen Rodríguez o Julio Viera però també hem après que som una gran família. 

EXAMENS RAD 2019

THE FLOW 2019 

El diumenge 26 de Maig Dansarah's va estar en el campionat The Flow Championship. Vam participar no només amb Sonder en la categoria Absoluta A, sinó que també amb Megacrew Dansarah's. Megacrew és una categoria on no existeixen els límits, ni d'edat ni de nombre de participants. Així que nosaltres, després de molt d'esforç i aprenentatge vam poder gaudir dalt de l'escenari tots junts compartint el que més ens agrada. Tot i ser un gran repte, va ser una gran experiència i sobretot un record inoblidable!!!

ROCK DA HOUSE 2019

Sonder, el nostre grup de competició d'Absoluta, va participar en la semifinal del concurs Rock da House a Andorra el passat 30 de Març. Després de moltes hores de dedicació van aconseguir el Premi Especial (Més essència Hip Hop que els va fer arribar a la final. 

SEMI FINAL ANAPRODE 2019

Els dies 9 i 10 de Març es va celebrar la primera fase del concurs de Dansa Nacional Anaprode 2019 a Mollerussa i nosaltres no hi podíem faltar. Aquest any vam comptar amb un gran nombre d'aulmnes que en conjunt van presentar les coregrafies de diferents disciplines i no només això, que si no vam poder gaudir d'un cap de setmana molt intens però gratificant i sobretot ple d'emoció. A més a més, cinc individuals de clàssic, quatre de contemporani, un de Jazz i un de Hip Hop juntament amb un duo i tres grupals de Hip Hop, van aconseguir passar a la final. 

 

Moltes gàcies a tots els alumnes i a les seves famílies per la dedicació i la constància. 

MASTERCLASS AMB LOLO PAREDES

El dissabte 11 de Maig vam tenir el plaer de gaudir d'una masterclass de contemporani amb un gran ballarí i coreògraf com Lolo Paredes.

XARXA EN DANSA A L'INSTITUT DEL TEATRE

Els dies 16 i 24 de febrer es van realitzar els simulacres de les provés d'accés a l'Institut del Teatre. La nostra escola hi va participar en la especialitat de dansa contemporània i dansa clàssica.  

EL SOMNI DE L'AIGUA

Ahir, 8 de febrer de 2019,  alguns dels alumnes de contemporani de la nostra escola van participar a una innovadora performance titulada El somni de l'aigua, creada per l'artista local Toni Asensio. Aquesta posada en escena era una de les obres que formaven part del 1r Festival d'Art i Llum de Pallejà titulat Lux hominum i que s'emmarcava dins el programa de la Festa Major d'hivern de Pallejà. 

EXÀMENS DE LA ROYAL ACADEMY OF DANCE 

Les darreres alumnes de la nostra escola que es van examinar d'Intermediate per la Royal Academy of Dance el passat mes de novembre han aprovat els seus respectius exàmens. Des d'aquí volem felicitar la Clara i la Laia pel seu esforç, així com les seves professores per la gran tasca i els seus familiars per tot el suport que els hi donen cada dia. Aprofitem també aquesta publicació per reconèixer l'entrega i la dedicació de tots els alumnes de l'escola que s'examinen cada any i per desitjar molta sort als seguents alumnes que han de realitzar les seves respectives proves.

 

24 DE NOVEMBRE

El curs a Dansarah's continua. El passat dissabte, 24 de novembre, va ser molt intens per als alumnes amb exàmens de la Royal Academy of Dance a Barcelona i amb la Masterclass de la ballarina i coreògrafa Ainhoa Zamora Roel de Hip Hop i Commercial Dance que vam poder gaudir gràcies al primer premi que va guanyar Sonder al III Concurso de Danza Ciudad de Santander el passat mes d'abril. 

 

NOU CURS 2018-19!!! Ja pots inscriure't!!!   

<< Nueva imagen con texto >>

iDANCE 2018

Los pasados días 2 y 3 de junio Dansarah's participó en la Competición Nacional de Danza Urbana de Barcelona, iDance que tuvo lugar en el Palacio Olímpico de los Deportes de Granollers. Nuestros grupos de hip hop mostraron sus coreografías en esta competición que tiene como objetivos "la búsqueda de lo original e innovador", y potenciar "el trabajo en equipo, el respeto, las buenas maneras y el esfuerzo". Una vez más regresamos con buen sabor de boca, habiendo mostrado todo el trabajo realizado y disfrutando de la experiencia. 

FINAL ANAPRODE 2018

Los pasados días 4, 5 y 6 de mayo tuvo lugar en el Palau Firal i de Congressos de Tarragona la fase final del Concurso Nacional de Danza Anaprode. Dansarah's estuvo representada por 6 coreografías. Además de vivir una experiencia más y bailar como nunca, la escuela obtuvo premios en todas las modalidades en las que participó. 

EXÀMENS RAD 2018 

 

Los pasados dias 30 de abril y 1 de mayo varios alumnos de Dansarah's se examinaron de diferentes grados de la Royal Academy of Dance. Como cada año, fue una experiencia muy positiva presentar los ejercicios estudiados y trabajados -ante una jueza- bailando al compás que marcaba la pianista. 

DÍA INTERNACIONAL DE LA DANZA 2018

El pasado viernes día 27 de abril se celebró en Pallejà el Día Internacional de la Danza. Dansarah's partició en este evento que tuvo lugar en la Plaça del Castell de Pallejà presentando diversas coreografías. La celebración, en la que participaron diversas entidades y empresas del pueblo, fue todo un éxito y pudimos mostrar nuestra forma de amar y entender la danza en una plaza completamente abarrotada, bailando y notando el calor de la gente que nos rodeaba.  

III CONCURSO DE DANZA CIUDAD DE SANTANDER, 2018

El pasado fin de semana, días 7 y 8 de abril, tuvo lugar el III Concurso de Danza Ciudad de Santander en el Palacio de Festivales de Cantabria. Dansarah's participó un año más en este evento que tiene como objetivo impulsar todos los estilos de danza y aportar una motivación a profesores, escuelas de danza y alumnos. En esta ocasión nuestra escuela regresó con muy buenas sensaciones, bailando mejor que nunca cada coreografía presentada y obteniendo, además, dos premios, un tercero en la categoría de Clásico (So Cute) y un primer premio en la de Hip Hop (Sonder). 

ANAPRODE 2018

El fin de semana que coincidió con los días 9, 10 y 11 de marzo Dansarah's participó en la primera fase del concurso de Danza Nacional Anaprode 2018 que tuvo lugar en el Teatre L'Amistat de Mollerusa. 

Fue una experiencia muy gratificante y enriquecedora, ya que disfrutamos de lo que más nos gusta hacer y, además, dos coreografías grupales -una de Clásico y otra de Hip hop- y tres individuales de Clásico consiguieron pasar a la siguiente fase final que se celebrará entre los próximos 4, 5 y 6 de mayo en Tarragona. 

Muchas gracias a todos los participantes y familiares por el trabajo, el compromiso y la ilusión. 

Precioso video que la RAD Spain dedica a nuestras Primeras mamis que se examinan de Grade 6!!!

 Dansarah's te  ayudará a bailar, no importa  el  nivel o  tu edad